Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Premium pakket  × 1
799,00
Subtotaal 799,00
Totaal 799,00 (inclusief 138,67 BTW)

20% korting op webhosting!

Beveilgde Webhosting & Updates € 600 per jaar


600,00 480,00

Beveiligde SSL webhosting van 1 Website, met 1 domeinnaam en maximaal 5 mailboxen. Geschikt voor ~10.000 bezoekers per maand, met een totale schijfruimte van 10Gb. Dagelijks wordt een back-up gemaakt van uw website, zodat u nooit uw gegevens kwijt raakt. Per kwartaal worden plugins (software onderdelen van WordPress) ge-update. Voorwaarden: facturatie per jaar, opzegtermijn van 2 maanden.

Profiteer nu van deze exclusieve aanbieding !!

Je kunt toegang krijgen tot deze aanbieding door gewoon op het selectievakje hierboven te klikken. Voeg deze aanbieding toe aan je bestelling, pak deze kans voor een all in webdesign pakket zonder zorgen.

  • Sorry, het lijkt erop dat er geen betaalmethoden beschikbaar zijn voor je staat. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt of op zoek bent naar alternatieve mogelijkheden.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

U ontvangt na afrekenen een orderbevestiging en de inloggegevens per e-mail. Controleert u of beide e-mails niet in de spambox terecht zijn gekomen?