WAAROM KIES JE WPEXPERT?

We zijn een fixed price internetbureau gespecialiseerd in WordPress & Woocommerce.

Voorkom verrassingen achteraf. Laat ons je vooraf vertellen wat je project gaat kosten.

Contact opnemen

Goedkoop is duurkoop, maar op een losgeslagen urenfabriek zit niemand te wachten.

Adviesgesprek aanvragen

WP Expert is gespecialiseerd in online oplossingen met WordPress. Dit content managementsysteem voor websites is het meest gebruikt ter wereld. Niet in de laatste plaats omdat het erg gebruiksvriendelijk is en geoptimaliseerd voor de vindbaarheid op zoekmachines als Google en Bing. Verder zijn de software ontwikkelkosten relatief laag vanwege het brede aanbod van uitbreidingen (plugins). 

Met WordPress kunnen naast websites en webshops, maatwerk oplossingen worden gerealiseerd. Denk hierbij aan klantportalen, multi vendor marktplaatsen of forums. Eigenlijk is elke online uitdaging te realiseren met WordPress. WP expert gaat die uitdaging maar al te graag aan.

Wij werken op basis van vaste projectprijzen, dat betekent geen verrassingen achteraf. Nieuwsgierig geworden over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wat we doen

Wij bouwen online oplossingen met het meest gebruikte website content managementsysteem ter wereld. WordPress websites, Woocommerce Webshops en WordPress Maatwerk.

Looking For You

Go To Career

Let’s Make A Deal

View Showcases